Prøv gratis

Nordens mest komplette medieovervåking

M-Brain tilbyr den raskeste og bredeste medieovervåkingen av web, sosiale medier, trykt presse og etermedier. Vi samler inn 2 millioner artikler fra 130 000 nettkilder daglig, i tillegg til overvåkingen av sosiale medier, Radio, Tv og trykte kilder. Alt leveres digitalt via egen app, på desktop eller e-post. Vår webovervåking møter et globalt behov, og gjennom våre samarbeidspartnere dekker vi hele verden, også med overvåking av print.

Vi har også tilgang til Facebook Topic Data, som gir oss innsikt i brukerdata på en helt unik måte. Gjennom anonymisert data, kan vi se hva markedet snakker om, hvordan de snakker om ditt eller konkurrentenes merke, og hvordan målgruppene som snakker om ditt merke ser ut. Dette åpner for en rekke muligheter. Les mer.

Vi tilbyr alle de verktøyene du behøver for å ha oversikt over det daglige nyhetsbildet, eller gjøre research i historisk materiale. Både i applikasjonen og via desktop portalen kan du sette opp nye overvåkinger og se på statistikk.

Vi skreddersyr overvåkingen utifra ditt behov. Uansett om du jobber som kommunikasjonsansvarlig, markedssjef, salgssjef, Pr-konsulent eller bare vil ligge et skritt foran konkurransen, har vi nyhetsovervåking som filtrerer frem det som er viktig for deg.

Nyhetsdatabase med 2 milliarder artikler

Kriseberedskap

App for iPhone og Android

Pressemeldingstjeneste

Redaksjon med manuell kvalitetssikring

Varslinger på e-post, sms og feed

Neste: Analyse & Rådgivning

Les mer