Prøv gratis

Overvåking på tvers av landegrensene

September 4th, 2017 Posted by Blogg No Comment yet

Vi lever i en global verden der nyheter produseres og distribueres i lynrask hastighet. Noe som skjer i Australia, blir fort en nyhet i Frankrike i løpet av minutter – i de fleste tilfeller sekunder dersom det er live-streamet fra en nettside. I et hav av informasjon og data, sliter ofte bedrifter og privatpersoner med å sile ut relevant informasjon.

 

Når du iherdig forsøker å finne den rette nålen i høystakken, bør du ikke konsentrere deg om kun ett av låvens hjørner. Dette er spesielt viktig å ha i bakholdet når det gjelder informasjon om trender og konkurrenter. Her må ikke fokuset kun begrenses til ditt hovedmarked, men konkurrenter og potensielle kunder må også tas hensyn til. Et for bredt spekter kan derimot virke forvirrende og uklart, mens et for smalt ikke gir deg indikatorer på trusler og konkurrenter i vekst.

 

Global verden

 

I en global økonomi kan hendelser i andre land ha direkte innflytelse på din forretning. Produktet du tilbyr kan plutselig bli populært i andre steder av verden, hvor du kan dra nytte av voksende trend eller nyskapning på et annet felt.

 

Kundene dine er mer globale enn før og noen selskap er det vi ofte kaller «born globals». Sosiale medier gir oss muligheten til å være i kontakt med venner og familie på tvers av landegrenser, nyhetsbyråer kan distribuere nyheter til et verdensomspennende publikum, og det er enklere enn noen gang å bli kjent med nye nasjoner og kulturer.

 

E-commerce har ekspandert på konkurransearenaene og du kan ved svært få tastetrykk bestille en vare fra Japan og få det levert på døren i løpet av få dager. Det finnes utallige valg og alternativer som du må vite om, slik at du enklere kan overbevise dine eksisterende kunder og din målgruppe om at du er det rette valget for dem.

 

Denne posten er opprinnelig skrevet av Katja Loikkanen

Tags:

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>