Prøv gratis

Vi satser videre på rådgiving

August 9th, 2017 Posted by Nyheter No Comment yet

M-Brain henter senioranalytikeren og innsiktsrådgiveren Camilla Løkting (34) fra Carat som leder for selskapets rådgivningsavdeling. Løkting får tittelen Head of Insight og begynte hos oss 1. august.

 

Analyse- og medieovervåkningsbyrået M-Brain fortsetter å rekruttere rådgivere til sin analyseavdeling. Satsningen er i tråd med M-Brains strategi og et ledd i utviklingen mot forretningsområdet rådgivning – som moderselskapet har lang erfaring med globalt.

 

– Vi er svært fornøyde med å ha Camilla på plass hos oss. Hun vil styrke både oss og kundene våre umiddelbart. Camilla skal lede arbeidet med å utvide vår kompetanse innen innsikt og markedsanalyse for at vi bredere skal kunne identifisere og løse våre kunders problemstillinger. Alt kundene våre lurer på, skal vi kunne besvare – og Camillas kunnskap og erfaring vil komplettere det vi allerede har, sier Oddmund F. J. Vaagsholm, Head of Analysis and Advisory i M-Brain.

 

Camilla Løkting er utdannet innen markedsanalyse, metode og filmvitenskap. Hun kommer fra mediebyrået Carat hvor hun har jobbet de siste fem årene – først som markedsanalytiker og siden som senioranalytiker og innsiktsrådgiver.

 

Løkting har hatt en sentral posisjon i Carats innsiktsavdeling, hvor hun har hatt ansvar for store deler av Carats kundeportefølje med alt fra målsetting, behovsidentifisering til effektanalyser.

 

Før den tid arbeidet Løkting som prosjektleder for opinionsbyrået Norstat, noe som har gitt henne enn bred og grundig kompetanse innen metode og datainnsamling, i tillegg til prosjektstyring, markedsanalyse og kundeledelse.

 

Hos M-Brain vil hun jobbe med å utvikle analyseavdelingens portefølje, sikre integrasjonen av M-Brain satsningsområder, samt kundeoppfølging og -innsiktsrådgivning.

 

– M-Brain med Opoints teknologi for webcrawling og søkeordsoppbygning er imponerende, innsamlingen av data er enorm og kvaliteten utmerket. Med de nye spennende løsningene vi har og skal utvikle vil M-Brain bli en enda bedre rådgiver og samarbeidspartner for våre kunder.
Jeg gleder meg!


Pressemelding – 9. august 2016

Tags: , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>