Prøv gratis

I år samarbeider vi med Norsk Juleindeks!

November 28th, 2017 Posted by Blogg No Comment yet

M-Brain samarbeider i år med den faktabaserte statistikktjenesten Norsk Juleindeks. Vi leverer tall og faktagrunnlag fra mediebildet som omhandler jul og julestemning.

Daglig leverer vi oversikter over julerelaterte temaer i både redaksjonelle og sosiale medier. Her ser vi etter trender gjennom førjulstiden i Norge, men også med sideblikk til Sverige og Danmark.

 

Fra 24. november måler og følger Norsk Juleindeks hvordan julestemningen i Norge utvikler seg. Indeksen presenterer hva som er med på å påvirke julestemningen i landet dag for dag – gjennom hele adventstiden.

 

Dette er det tredje året på rad MatPrat måler julestemningen i Norge med Norsk Juleindeks. I fjor målte vi julestemingen til 71 prosent på sitt høyeste – kategori 4 på Julestemningsskalaen ifølge indeksen. Kategori 4 representerer full julestemning: ”Julen er her for fullt, bankkortene har for lengst gått varme, og juletreselgerne har sin fulle hyre med å håndtere pågangen”.

 

Klarer vi å toppe dette i år?
Sammen med Google, YouTube, Tidal, Canal Digital, Opinion og Matprat skal vi avdekke hva som er viktigst i førjulstiden for nordmenn.

 

Med utgangspunkt i julestemningen har MatPrat utviklet en rekke oppskrifter som passer til den faktiske julestemningen i landet. Er det 55 prosent julestemning, komponerer MatPrat en rett som passer perfekt til stemningen. Du får oppskrifter på tradisjonell julemat, nye vrier på klassikere og fristende nye oppskrifter vi normalt ikke forbinder med juletiden.

 

Vi gleder oss over samarbeidet!

 

Tags:

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>